– | The Pink Days
12929
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-12929,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,

The Pink Days

11

 

The Pink Days
16 – 18 Octombrie

La Lotus Center toamna e un motiv de bucurie pentru că vine împreună cu veselia prezentării celui mai aşteptat eveniment de fashion al sezonului și cu un maraton de evenimente dedicate modei și frumuseții, sub egida “The Pink Days”.

Ediția de anul acesta a campaniei The Pink Days se va desfășura în perioada 16-18 octombrie 2019 și va cuprinde evenimente de beauty&style, prezentări de modă pentru cei care sunt mereu în pas cu cele mai noi tendințe în materie de fashion, și bineînțeles, o zi dedicată celor mici. Programul celor 3 zile este următorul:

16 octombrie:
În prima zi, doamnele și domnișoarele sunt invitate la „Cooking lessons for ladies cu Chef Tiberius” prin care vor avea ocazia să descopere tainele gătitului raw-vegan.

17 octombrie:
Începând cu ora 19:00, clienții Lotus Center sunt invitați la o nouă ediţie a Concursului de Miss/Mister pentru copii, organizat de Gift of Beauty | Şcoală de Dezvoltare Personală pentru copii, precum și la un spectacol inedit de balet și dans sportiv.

18 octombrie:
În cea de-a treia zi, în zona Pellini Top – Violet, începând cu ora 18:00, ne vor fi prezentate noile colecții ale sezonului de către modelele Agenției Graziela Models.
Lotus Center, destinația ta de shopping și entertainment!