– | Flormar
3771
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-3771,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,

Flormar

Professional Make-up

spa2
spa2
spa2
spa2
spa2
spa2

Flormar

Politica Flormar este de a oferi o gamă completă de produse cosmetice profesionale, la preţ accesibil. Sute de articole sunt oferite consumatorilor în diferitele alternative de textura, culoare şi modalitaţi de utilizare, pentru a îndeplini cerinţele cele mai pretenţioase şi sofisticate ale clienţilor. Conform ultimelor cercetări de piaţă Flormar este cel mai cunoscut brand cosmetic în Turcia, cu o reală ascensiune pe toate pieţele unde acesta este introdus. Acest rezultat formidabil arată că Flormar este cea mai importanta marca din segmentul său.

Informaţii

Performantele Flormar sunt rezultatul importanţei acordate calitaţii în producţie, vânzare şi service. Calitatea Flormar nu este limitată la controlul strict al procesului de producţie, ci este o filosofie în tot ce facem. Investiţiile constante în calitatea produselor face Flormar unul dintre cele mai importante branduri cosmetice profesionale în intreaga lume.
Magazin virtual FLORMAR: https://www.flormar.pro/