– | Pizza Hut
7879
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-7879,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,

Pizza Hut

spa2
spa2
spa2
spa2
spa2
spa2

Pizza Hut

Compania a început acum 57 de ani în Wichita, Kansas, iar în prezent deţine aproape 13.600 de restaurante în 90 de ţări. Pizza Hut este subsidiară a Yum! Brands, Inc., unul dintre cei mai mari francizori la nivel internaţional. Primul restaurant Pizza Hut s-a deschis în România în anul 1994, în București. Odată cu inaugurarea noului restaurant, rețeaua Pizza Hut ajunge la 17 restaurante, situate în București, Cluj, Iaşi, Constanţa, Ploieşti, Timişoara, Oradea și Brașov.

Informaţii

    Reteta noastra de succes s-a bazat in buna parte pe grija noastra continua in pe folosirea de ingrediente organice, nutritive, crescute in armonie cu mediul si pe rafinarea permanenta a retetelor noastre de pizza. Alaturi de aceste doua ingrediente importante ne-am straduit si am reusit sa oferim cele mai bune servicii de comanda si livrare. Intre timp, pentru a completa oferta si a satisface multe dintre cererile clientilor nostri am adaugat in meniu si alte mancaruri ca : antreuri, salate, paste , bineinteles, deserturi si bauturi reci.