– | The Pink Days 2016!
9484
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-9484,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,

The Pink Days 2016!

 

The Pink Days 2016!
14 – 16 Octombrie 2016

Aşa cum v-am obişnuit, odată cu venirea sezonului toamnă/iarnă, Lotus Center pregătește campania The Pink Days.
Ediţia 2016 se va desfăşura în perioada 14-16 octombrie şi va cuprinde ateliere de creativitate și jocuri interactive pentru cei mici, o zi dedicată ofertelor speciale și o seară dedicată zonei de fashion!

Vineri, 14 octombrie | Fall – Winter Fashion Show – Aflăm ce se poartă în sezonul rece 2016/2017 și care sunt cele mai noi tendințe ale colecțiilor toamnă/iarnă! Evenimentul are loc în 14 octombrie de la ora 19:00 în zona Pellini-Violet! Colecțiile care vor fi prezentate: Benvenuti, C&A, Gatta, Elegant, Euphoria Style, Kenvelo, Lee Cooper, Mondex, Pada Murre, Steilmann, StarShinerS, Thya Fashion.

Sâmbătă, 15 octombrie | Pink Shopping Day – O zi întreaga de cumpărături la oferte și prețuri speciale, astfel încât să puteți întâmpina cum se cuvine sezonul toamnă/iarnă! Click aici pentru lista completă a ofertelor ->> http://bit.ly/2dF6Dss

Duminică, 16 octombrie | Kids Fun Day – De Ziua Mondială a Alimentației am pregătit împreună cu prietenii noștri de la Lumea Piticiolor Talentați un Atelier fantastic! Vom confecționa împreună coliere magice care ascund puterea fructelor, pahare și accesorii pentru sucurile noastre preferate și vom afla o mulțime de lucruri interesante despre fructe, legume și alte alimente sănătoase! Evenimnetul are loc în zona Pellini Top – Violet iar participarea este gratuită!