– | Meli Melo
14322
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-14322,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,

Meli Melo

spa2
spa2
spa2
spa2
spa2
spa2

Meli Melo

Meli Melo – Paris se adresează femeilor cărora le place să țină pasul cu tendințele, independente, decise, care caută răsfăț și un cadru prietenos, relaxant, de fiecare dată când ne vizitează.

Categoriile de produse care se găsesc în magazinul nostru se adresează atât micuțelor domnișoare, cât și femeilor mature, cu un stil perfect conturat.
Ne dorim ca experiența trăită în magazinul Meli Melo – Paris să fie una placută, astfel ne întâmpinăm clientele într-un cadru primitor, cu zone bine definite coloristic, pentru a le ușura luarea deciziilor când vine vorba de alegerea accesoriilor preferate sau de nevoia de a se asorta în funcție de evenimentul pentru care se pregătesc.

Visăm să le aducem clientelor noastre fantezie, culoare, răsfăț, dar și stil prin cea mai completă gamă de accesorii de modă, dar și experienţe incredibile și inspirație.

Informaţii

De la cercei, coliere, brățări, până la eșarfe,curele, ochelari de soare, ceasuri, genți, accesorii pentru sezonul estival (costume de baie, pareo sau evantaie), cele mai variate modele de accesorii de par, dar și încălțăminte. Toate colecțiile sunt atent lucrate special pentru doamnele și domnișoarele în căutare de noutăți din domeniu, în magazinele noastre, în fiecare sezon.