– | Gerovital
11867
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-11867,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,

Gerovital

Gerovital

spa2
spa2
spa2
spa2
spa2
spa2

Gerovital

Farmec dezvoltă reţeaua naţională de magazine de brand își deschide primul centru Gerovital din Oradea, la Lotus Center!

Farmec, cel mai mare producător român de cosmetice, continuă expansiunea națională a rețelei de magazine de brand prin inaugurarea primului magazin Gerovital la Oradea, în incinta Lotus Center.

Informaţii

Testele de dermoanaliză reprezintă o facilitate disponibilă exclusiv în magazinele de brand Farmec și Gerovital. Dermoanaliza durează aproximativ 5 minute și ajută la stabilirea tipului de ten, prin folosirea unor măsurători instrumentale specifice care analizează nivelul de hidratare, elasticitate, nivelul de sebum și gradul de pigmentare al pielii. În funcţie de rezultatele obţinute, consultanţii de frumuseţe prezenţi în magazin le pot recomanda consumatorilor produse specifice necesităţilor lor şi pot concepe scheme de tratament personalizate.
În cadrul magazinului, sunt disponibile produse de îngrijire a tenului, părului și corpului, din gamele brandurilor Gerovital și Aslavital.