– | Marionnaud
5259
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-5259,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,

Marionnaud

spa2
spa2
spa2
spa2
spa2
spa2

Marionnaud

Marionnaud Perfumeries a intrat pe piaţa românească în 2009, odată cu preluarea acţiunilor Ina International şi Privilege Cosmetic. Având peste 160 de angajaţi şi 30 de magazine în România, firma noastră comercializează o gamă largă de produse cosmetice. Credem în frumusețea fiecăruia dintre noi, iar într-un fel sau altul cu toții suntem în căutarea ei. Tocmai de aceea, în lanțul de parfumerii Marionnaud găsiți produse pe care le puteți utiliza în fiecare moment al zilei, la birou, atunci când petreceți timp cu persoana dragă sau participați la evenimente speciale.

Informaţii

Credem în lucruri simple, în frumusețea fără eforturi și costuri extraordinare, înfrumusețea exterioară cât și în cea care transpare din interior; putem să arătăm și să ne simțim bine, tot timpul, în fiecare zi trăită. Parfumeria Marionnaud vă oferă produse de îngrijire și înfrumusețare care răspund oricăror așteptări. Mai mult, puteți obține gratuit pe loc în magazine cardul de fidelitate Marionnaud. Astfel achiziţionați puncte și beneficiați de cecuri de fidelitate, bonus de bun venit, oferte exclusive și multe alte surprize.