– | Meron
12880
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-12880,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,

Meron

spa2
spa2
spa2
spa2
spa2
spa2

Meron

Meron reprezintă o experiență completă a cafelei de specialitate. Cu 10 locații deschise la nivel național, ne dedicăm cafelei și promovăm calitatea. În spațiile noastre iubitorii de cafea își găsesc energia, își alintă simțurile cu preparate variate și se regăsesc în gustul produselor atent pregătite.

Informaţii

    De la țara de origine până la numele fermierului care cultivă cafeaua, cunoaștem toate informațiile din spatele cafelei pe care o servim. Boabele sunt prăjite exclusiv la Meron Roastery din Cluj-Napoca, locația noastră fiind dedicată special acestui proces tocmai pentru a ne asigura că toate calitățile particulare ale fiecărei cafele sunt evidențiate la potențialul lor maxim.

    Pe lângă cafeaua de specialitate, bazată pe espresso sau brew, meniul nostru este armonizat de băuturi și produse de patiserie, potrivite pentru toate vârstele. Poți încerca o limonadă clasică, un smoothie de fructe sau un cheesecake pentru a-ți face ziua mai dulce.

    Într-o locație spațioasă și cochetă, te așteptăm cu preparate de specialitate în rețete unice și atmosferă prietenoasă. Vizitează-ne!