– | Nomasvello
8616
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-8616,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,

Nomasvello

Nomasvello

spa2
spa2
spa2
spa2
spa2
spa2

Nomasvello

Am luat naștere în anul 2007 în Spania și în numai 8 ani am reușit să ne extindem în 16 tari de pe 3 continente. În total avem 1200 de centre la nivel mondial și datorită acestui lucru suntem cea mai mare rețea de centre de înfrumusețare din lume, specializată în epilare definitivă și terapii faciale (riduri, linii de expresie, pete solare şi de bătrăneţe, acnee) care utilizează lumina intens pulsată (IPL) cu peste 1 milion de clienți în rețea.
Avem cel mai rapid și mai puternic echipament pe piață (60 Joules/cm2), care a fost special conceput pentru a oferi tratamente de îndepărtare a părului și de întinerire a pielii pe bază de lumină intens pulsată. Echipamentul modern, dispune de un sistem intens de răcire Sub-Zero, care este blând la nivelul pielii și care oferă o anestezie locală pentru a face un tratament nedureros.

Informaţii

    Spre deosebire de sistemele de îndepărtare a părului cu laser, lumina intensă pulsată poate trata aproape toate tipurile de piele și păr, cu mai puține efecte secundare și la un cost mai mic.
    La Nomasvello beneficiați de servicii de calitate oferite de un personal calificat.
    Toti operatorii noștri au urmat training-uri speciale și sunt în permanentă colaborare cu medicii dermatologi, pentru a putea mulțumi și cei mai exigenți clienți.
    Acționam într-un domeniu în a cărui dezvoltare s-a investit masiv iar personalul centrelor Nomasvello este special pregătit pentru utilizarea echipamentelor astfel încât rezultatele sa fie cele mai bune.