– | Sala de Evenimente Lotus
4807
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-4807,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,

Sala de Evenimente Lotus

spa2
spa2
spa2
spa2
spa2
spa2

Sala de Evenimente Lotus

Inaugurată în ianuarie 2012, Sala de evenimente este situată în Lotus Center, la etaj, lângă Restaurantul Spoon. Aceasta se remarcă printr-o nota de eleganță aparte, dispune de 180 de locuri și vă stă la dispoziție, fiind alegerea ideală pentru organizarea celor mai importante, frumoase și de neuitat evenimente din viața dumneavoastră: logodne, nunți, botezuri, aniversări, petreceri, conferinţe, meeting-uri, training-uri, teambuilding-uri, petreceri corporate, evenimente mondene. Pe lângă amenajarea la cele mai înalte standarde, vă stăm la dispoziție și cu un personal cu înaltă calificare în arta culinară și în servirea ireproșabilă.

Informaţii

    Totodată, venim în întâmpinarea dumneavoastră cu o listă de meniuri interesante, sofisticate și diversificate, special concepute pentru evenimente speciale. Aceste meniuri aparțin bucătăriei tradiționale românești, continuând cu cea internațională, dar și cu accente exotice. Meniurile pot fi văzute accesând http://saladeevenimentelotus.ro. În speranța că veți dori petrecerea evenimentului important din viața dumneavoastră într-o atmosferă caldă și de neuitat, echipa noastră vă așteaptă cu drag.
    Tel: 0720 068 986
    Email: contact@saladeevenimentelotus.ro