– | De ce te iubesc … Mon Amour?
9882
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-9882,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,

De ce te iubesc … Mon Amour?

11

 

De ce te iubesc … Mon Amour?
14 Februarie 2017, 10:00-22:00

De Valentine’s Day, Lotus Center a pregătit pentru toţi îndrăgostiţii un program plin de distracţie şi iubire!

17:00-20:00 – Trăiește bucuria iubirii alături de cel mai haios cuplu de mimi – sesiuni foto, spectacole interactive de mimă și pantomimă și multă distracție.
17:00-20:00 – Free Hugs – Lasă-te îmbrățișat de mesagerii iubirii!
10:00-22:00 – De ce te iubesc…Mon Amour – Declară-ți sentimentele într-un mod inedit! Caută Panourile Dragostei și ajută-ne să le umplem cu mesaje și declarații de iubire!
10:00-22:00 – #LotusMonAmour – Fotografiază-te împreună cu perechea ta la decorul tematic*, posteaz-o pe Facebook folosind #LotusMonAmour și intră în cursa pentru premii**. Consultă Regulamentul Concursului accesând butonul Regulament #LotusMonAmour.

Și pentru că știm că iubiți cumpărăturile, achizițiile făcute în data de 14 februarie, vă pot aduce pe loc, premii constând în bijuterii, produse cosmetice sau vouchere de cumpărături. Trebuie doar să vă prezentați la Biroul de Informații cu un bon de cumpărături de minim 100 de lei din data de 14 februarie 2017. Premiile sunt oferite de: Belmondo, Benvenuti, Euphoria Style, Farmacia 3, Gatta și LeeCooper. Vezi Regulamentul campaniei de oferire a premiilor, accesând butonul Regulament.

*Decor amenajat în zona Pellini Top – Violet.

Parteneri eveniment: Belmondo, Benvenuti, Cinema Palace, Evolution Tea Lounge, Euphoria Style, Farmacia 3, Gatta, Jolidon, LeeCooper, Pellini Top Cafe.

Toate fotografiile realizate în cadrul evenimentului se vor putea descărca ulterior de pe pagina de Facebook Lotus Oradea.

Regulament

Regulament #LotusMonAmour