– | Kids Party
12676
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-12676,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,

Kids Party

11

 

Kids Party!
1 iunie 2019
16:00-19:00

Pentru a sărbători așa cum se cuvine Ziua Copiilor, Lotus Center organizează în 1 Iunie cea mai tare petrecere a celor mici, sub numele ”Kids Party”. Se anunță o aniversare pe cinste sub îndrumarea invitaților speciali Mickey & Minnie Mouse și a simpaticei Clowny Girl.

Petrecerea va debuta la ora 16:00 cu un atelier de creație pentru copii, “Curcubeu în farfurie”, prin care ne dorim să dezvoltăm creativitatea și ingeniozitatea celor mici, precum și să promovăm un stil de viață sănătos.

De la ora 17:00, aducem poveștile îndrăgite ale copilăriei la Lotus Center prin spectacolul de teatru de păpuşi “Punguța cu doi bani”, iar de la ora 18:00 aflăm ce se poartă sezonul acesta, la o nouă ediție a Festivalului de Modă pentru Copii “Miss Gift of Beauty”.

Micuțele manechine de la Școala de Prinți și Prințese “Gift of Beauty” ne vor delecta privirile, defilând în articole din cele mai noi colecții ale acestui sezon. De asemenea, nu vor lipsi baloanele modelate ingenios de către invitații noștri speciali și pictura pe față.

Toți copiii sunt așteptați sâmbătă, 1 iunie, începând cu ora 16:00, în zona Pellini Top – Violet, să celebrăm împreună această zi dedicată bucuriei şi zâmbetelor. Participarea este gratuită.