– | The Pink Days 2015!
8046
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-8046,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,

The Pink Days 2015!

 

The Pink Days 2015!
12 – 15 Octombrie 2015

Aşa cum v-am obişnuit, odată cu venirea sezonului toamnă/iarnă, Lotus Center pregătește campania The Pink Days.
Ediţia 2015 se va desfăşura în perioada 12-18 octombrie şi va cuprinde ateliere, jocuri și concursuri pentru cei mici, oferte speciale, sesiuni de beauty, trei zile dedicate zonei de fashion și un super concert PROCONSUL, joi, 15 octombrie, de la ora 20:00!

Startul îl vom da luni, 12 octombrie, cu un eveniment dedicat celor mici – Pink Fun Day. Vom confecționa împreună jucăriile preferate ale copiilor, vom decupa și colora “Circul pe bețe”, ne vom întrece la concursuri amuzante și jocuri distractive. Evenimentul are loc în 12 octombrie de la ora 17:00 în zona Pellini-Violet iar participarea este gratuită!

Marți este Flavour Day, o zi plină de savoare cu oferte speciale la Pizza Hut și Salad Box. Pizza Hut vă așteaptă cu pizza la 10 lei iar la Salad Box, la orice salată cumpărată, supa – cremă e la 50% reducere! Detalii în cadrul unităților participante.

Miercuri e Beauty Day – ziua dedicată frumuseții. Clientele vor avea parte de sesiuni de machiaj* gratuite, reduceri la produsele de beauty și open house la Optione – CADOU o pereche de lentile de contact colorate Alcon la cumpărarea unei soluții de curățare Alcon. Tot Optione “Te provoacă să privești viața altfel” – încearcă o pereche de lentile de contact corectoare transparente și primești CADOU o preche de lentile de contact Alcon Air Optix + starter kit de curățare; Parteneri: Optione, salon Top Beauty by Lidia Buz si Yves Rocher. Detalii în cadrul unitătilor participante.

*Sesiuni de machiaj Top Beauty by Lidia Buz – 16:00-18:00.
*Sesiuni de machiaj Yves Rocher – 17:00-20:00.

Joi e Show Day – de la ora 18:00 încălzim atmosfera cu ultima semifinală din cadrul concursului Artist de Bihor, ediția a treia, iar de la ora 20:00, pe scena Lotus Center vor urca cei de la Proconsul. Membrii trupei vor încânta publicul de toate vârstele, cu un repertoriu de excepție într-un concert LIVE. Evenimentul are loc în zona Pellini – Violet iar intrarea este liberă.

The Pink Days 2015 include și cel mai aşteptat eveniment de fashion al sezonului – Lotus Fashion Weekend, desfăşurat în perioada 16-18 octombrie, zilnic de la ora 19:00 la etaj. În cadrul acestui eveniment, veți putea urmări prezentări de modă cu cele mai inedite colecţii toamnă/iarnă ale magazinelor: Bad Axel, Benvenuti, DeLonghi Friends, Gatta, Il Passo, Kenvelo, LC Waikiki, Lee Cooper, Magic Fashion, Maxximus, Mondex, Optione, Pada Murre, RA Femme și OptiONE.

În cadrul The Pink Days, ai parte de cele mai fashion momente și de cele mai tari concerte @Lotus Center!