– | Tom Tailor Oradea
tom tailor oradea, moda, colectii, haine femei, rochii, geci, blugi, magazin oradea, haine oradea, magazin haine, brand
14723
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-14723,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,

Tom Tailor







TOM TAILOR

TOM TAILOR

Suntem pentru voi: Cei care vă confruntați zilnic cu provocările, dar rămâneți fideli propriilor principii. Cei care căutați și apreciați frumusețea și lucrurile bune din viață. Pentru toți cei curajoși, care prin energia lor debordantă îi inspiră și pe alții. Cei care nu privesc lumea în alb și negru, ci adaugă o notă de culoare în drumul lor spre curcubeu, și cei care trăiesc cu pasiune, molipsindu-i pe cei din jur cu energia lor. Alege TOM TAILOR – viu și colorat, la fel ca viața!

Informaţii

Tom Tailor este unul dintre principalii retaileri de modă la nivel global, având peste 40 de magazine în România. Oferim o gamă variată de îmbrăcăminte și accesorii din categoria medie de preț, adresându-ne tuturor categoriilor de vârstă, de la cei mai tineri până la adulți. Produsele noastre reprezintă o experiență de calitate superioară, impunând tendințe în modă și reflectând un stil de viață relaxat. Atmosfera vibrantă și dinamică în care ne desfășurăm activitatea exprimă entuziasmul nostru, viziunea optimistă asupra vieții și deschiderea către noi provocări.

https://www.tom-tailor.store/ro