– | American Desserts
5456
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-5456,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,

American Desserts

spa2
spa2
spa2
spa2
spa2
spa2

American Desserts

Cofetăria – patiseria American Desserts este specializată în producerea de delicatese americane şi internaţionale şi torturi personalizate cu decoruri unice pentru diferite ocazii şi evenimente. Calitatea şi gustul deosebit sunt garantate de ingrediente de cea mai bună calitate, un factor important în acest sens fiind neadăugarea de conservanţi şi aditivi alimentari în procesul de producţie.

Cheesecake, chocolate cake, red velvet cake, carrot cake, apple pie, cherry pie, tiramisu, muffins, cookies etc. sunt doar câteva produse din gama diversificată de sortimente pe care asteptăm să le încercaţi.

Informaţii

    Indiferent de eveniment – ziua de naştere, Revelion, Crăciun, petrecere sau pur şi simplu o surpriză dragută, American Desserts vă stă la dispoziţie, cu o gamă largă de modele de torturi, cupcakes, cookies special create pentru astfel de ocazii. Fie că alegeţi un model de tort deja existent sau că doriţi un tort unic în funcţie de ideile şi cerinţele dumneavoastră, American Desserts vă acordă o atenţie deosebită la detalii pentru a vă putea satisface pe deplin dorinţele.

    Începând cu data de 8 ianuarie 2016, American Desserts vă așteaptă la parter, lângă intrarea principală!