– | Atelier de Gătit cu Chef Tiberius
11974
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-11974,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,

Atelier de Gătit cu Chef Tiberius

11

 

Atelier de Gătit cu Chef Tiberius!
10 August 2018, 18:00

Luna August aduce în Lotus Center un nou eveniment dedicat copiilor. De această dată îi vom introduce pe cei mici în lumea fascinantă a gastronomiei. Copiii pasionați de arta culinară vor avea parte de un atelier inedit de gătit alături de Chef Tiberius.

Implicarea copiilor în tainele gătitului din bucătăria familiei contribuie la dezvoltarea lor, fiind o activitate distractivă, care stimulează atenția, creativitatea și gândirea pragmatică.
În cadrul acestui atelier, copiii vor învăța rețete simple, rapide și sănătoase, Chef Tiberius fiind adeptul preparatelor culinare cât mai naturale. Totodată, Chef Tiberius îi învață pe cei mici despre beneficiile alimentelor și în ce mod acestea influențează sănătatea.
Astfel, vineri, 10 august, de la ora 18:00, copiii cu vârsta cuprinsă între 8-12 ani sunt așteptați în zona Food Court, la etaj, pentru un super atelier interactiv și distractiv!
Fiecare copil va putea savura la sfârșitul atelierului preparatele gătite!

Locurile disponibile la acest atelier sunt limitate, motiv pentru care înscrierile se fac în prealabil, la numărul de telefon 0744. 619 674. Participarea la eveniment este gratuită.

Parteneri media: KissFm, MagicFM, Zile și Nopti.