– | Benvenuti
3514
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-3514,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,

Benvenuti

Păşeşte relaxat...

spa2
spa2
spa2
spa2
spa2
spa2

Benvenuti

Pentru că fiecare zi e o luptă pentru afirmarea ta personală, pentru că dincolo de idei geniale, impactul imaginii tale contează, pentru că primele 30 de secunde sunt vitale, acordă-ți șansa de a “păși relaxat”!!! In Benvenuti, un varitabil Made in Italy, îmbinarea perfectă dintre meticulozitatea, experiența și perpetua căutare stilistică este accentul care desăvârșește, particularizează și însuflețește vestimentația ta.

Informaţii

    Selectate în cadrul celor mai prestigioase expoziții de profil din lume (Milano și Riva del Garda) produsele Benvenuti alcatuiesc imaginea unui stil personal elaborat, creativ, innovator și exuberant. Fie că e vorba despre modele elegante, caracterizate prin acuratețea liniilor, despre articole casual sau smart casual, dominate de caracterul versatil și adaptabilitate, articolele Benvenuti integrează siluete îndrăznețe într-o formă captivantă.