– | Buzz
12967
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-12967,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,

Buzz

spa2
spa2
spa2
spa2
spa2
spa2

Buzz

BUZZ este locul destinat iubitorilor de pantofi sport și împătimiților culturii sneakers-ilor ce pune în prim plan preferințele celor mai pretențiosi consumatori. Cu scopul clar de a promova cultura urbană, în fiecare sezon BUZZ SNEAKER STATION aduce cele mai populare modele ale unor branduri renumite ca Nike, Jordan, Adidas, New Balance, Asics, Converse, New Era.

Informaţii

    BUZZ oferă clienților săi noutăți din mediul local și international prin intermediul unor colecții atent selecționate, dar și prin modul de prezentare a produselor. Prin misiunea sa de a promova un nou trend de îmbrăcăminte urbană și sport, și având o abordare diferită și originală, dar și o atmosferă elegantă, BUZZ se diferențiaza categoric de alte magazine de încălțăminte sport.

    Aflat în pas cu trendurile internaționale, magazinul BUZZ a devenit locul preferat al celor care urmează evoluțiile comunității iubitorilor de sneakers, al celor cărora le place să fie diferiți, originali și care își exprimă atitudinea și individualitatea prin stilul propriu.