– | C&A
3553
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-3553,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,

C&A

New Arrivals

spa2
spa2
spa2
spa2
spa2
spa2

C&A

Firma C&A satisface cu plăcere şi solicitarea crescândă a clienţilor săi pentru produse ecologice. Începând din 2006, firma C&A oferă colecţii de îmbrăcăminte din bumbac biologic, aducându-şi astfel un aport, nelipsit de importanţă, la protecţia mediului. Modă de calitate şi la preţuri convenabile, pentru fiecare membru al familiei. C&A oferă o paletă uriaşă de confecţii, în stiluri diferite, pentru orice vârstă. Cele 10.000 de articole diferite de îmbrăcăminte, divizate în 190 grupe de mărfuri, garantează acest fapt.

Informaţii

    “Modă pentru toată familia, de la cel mai mic la cel mai mare”, aceasta este rețeta de succes la C&A. Colecție de haine pentru femei, bãrbați și copii,dar și modã pentru tineret sau mărimi mari pentru femei și bãrbați veți gãsi la C&A. Modã în tendințe, la cele mai bune prețuri. Diversitate mare, spectru larg de servicii, rezervarea articolelor, retur în termen de o lună, program accesibil, să-ți faci cumpărăturile la C&A e o plăcere. Echipa C&A din Lotus Center se bucură de vizita voastră!