– | Gatta
3777
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-3777,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,

Gatta

New Arrivals

spa2
spa2
spa2
spa2
spa2
spa2

Gatta

Încă din 1993, Gatta sunt ciorapii cu personalitate care satisfac cele mai exigente şi rafinate gusturi. Rezultat al activitaăţilor de cercetare, de mai bine de 10 ani produsele Gatta raspund perfect nevoilor femeilor atât în vederea asigurării de confort la purtare, creşterea calităţii, precum şi un design atractiv, în concordanţă cu ultimele tendinţe în modă. Principalul obiectiv este mulţumirea clientelor, dar şi lărgirea gamei de produse oferite spre consum.

Informaţii

În România, produsele Gatta sunt distribuite în exclusivitate de către Mondorom S.R.L. Înfiiinţată in anul 2000, Mondorom S.R.L a devenit chiar de la început unic distribuitor al produselor marca Gatta pe piaţa romanească. Dezvoltarea brand-ului Gatta la nivel internaţional are la bază investiţii în noi sisteme şi utilaje de producţie, investiţii care au dus la creşteri considerabile a cifrei de afaceri dar şi la securizarea poziţiei de lider pe piaţa retail-ului de ciorapi şi dresuri de damă.