– | Kitchen Shop
14237
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-14237,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,

Kitchen Shop

Kitchen Shop

spa2
spa2
spa2
spa2
spa2
spa2

Kitchen Shop

KitchenShop este un altfel de magazin. Este altfel pentru că a fost creat din pasiunea noastră pentru viață și pentru gătit și vrem să vină în întâmpinarea tuturor celor care, ca și noi, împărtășesc pasiunea pentru bucuriile gustoase ale vieții !

Ce vei găsi altfel la KitchenShop este în primul rând calitate. Dacă ți-ai dorit vreodată acele cuțite care nu se tocesc ani la rând, sau tigaia care nu lipește nici un fel de mâncare, sau cratițele care gătesc uniform și suculent, sau orice alte scule, ustensile, palete, răzători rezistente și bine făcute, acum le poți avea!
Bucătari amatori sau profesioniști, fiecare va găsi aici ceea ce își dorește. Nu una sau două, ci toate ustensilele din bucătărie la care te poți gândi: peste 5000 de vase și instrumente de gătit de cea mai bună calitate sunt doar la un pas distanță!

Informaţii

    Ne-am informat, am experimentat și apoi am mers la producătorii care azi reinventează gătitul în lume. Aceștia au dezvoltat tehnologii inovatoare, creând produse durabile și accesorii care ușurează fantastic munca din bucătărie. Am ales pentru KitchenShop dintre cele mai bune mărci existente, pe multe dintre ele aducându-le pentru prima dată în România. Intră pe site și vei afla de ce mărci precum Emile Henry, Demeyere, Westmark, Staub sau Zwilling J.A. Henckels sunt atât de apreciate în lume. Caută apoi produsele care te interesează și încearcă-le.
    Vei gusta diferența!