– | Little Rose
11607
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-11607,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,

Little Rose

Little Rose

spa2
spa2
spa2
spa2
spa2
spa2

Little Rose

Conceptul Little Rose a luat naștere din pasiunea pentru frumusețea și delicatețea produselor destinate celor mici, punând accent pe produse exclusiviste, de calitate superioară, la un preț corect.

Informaţii

Little Rose este un magazin pentru şi despre copii care pune la dispoziţia clienților Lotus Center o întreagă colecţie de îmbrăcăminte, încălţăminte, accesorii şi pătuţuri dedicate celor mici. Magazinul Little Rose, situat în zona hypermaketului, îşi doreşte să fie alături de clienți în fiecare etapă din viaţa copilașilor, de aceea produsele lor sunt destinate bebeluşilor, dar şi copiilor până la vârsta de 8 ani.
Pe rafturile magazinului Little Rose se pot regăsi articole de bun gust, de la hăinuțe, încălțăminte, accesorii precum lenjerii de pătuț pentru copii, suzete personalizate, ghiozdănele, până la cărucioare, mini-pătuțuri, aparținând unor branduri de renume din Spania.