– | Media Galaxy
4535
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-4535,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,

Media Galaxy

Cea mai variată gamă de produse!

spa2
spa2
spa2
spa2
spa2
spa2

Media Galaxy

Media Galaxy este marcă a grupului ALTEX, lider pe piața românească de retail. Lansat în februarie 2004, Media Galaxy reunește toate atributele unui brand cu valențe occidentale: inovativ, internațional, atitudine de lider, competență. Un concept avangardist pentru piața românească, Media Galaxy a revoluționat modelele tradiționale de retail, oferind clienților posibilitatea de a descoperi o nouă dimensiune a cumpărăturilor într-un univers care le asigură accesul la cele mai noi apariții în domeniul IT&C, electronice, electrocasnice și multimedia.

Informaţii

Media Galaxy are cea mai variată ofertă de produse – peste 10.000 – comparabilă prin mărci, noutate și display cu oferta oricărui alt retailer de profil occidental. Şi pentru că de fiecare dată clienții sunt în centrul preocupărilor Media Galaxy, serviciile oferite sunt la cele mai înalte standarde calitative. Astfel, clienții beneficiaza de finanțare flexibilă, instalare gratuită a produselor achiziționate, punere în funcțiune, service rapid și transport gratuit la domiciliu.