– | Mesopotamia
8780
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-8780,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,

Mesopotamia

Mesopotamia

spa2
spa2
spa2
spa2
spa2
spa2

Mesopotamia

Mesopotamia este singurul restaurant de tip fast food din Romania ce imbina gustul unic al kebabului de curcan si vitel intr-un amestec unic!

Investim doar in calitate si alimente sanatoase: oferim produse din carnea de curcan (nu contine colesterol), cu legume aprovizionate zilnic, cu paine pe vatra produsa in bucataria noastra. Toate ingredientele sunt achizitionate de la furnizori de top pentru a satisface si cei mai pretentiosi clienti.

Informaţii

    SECRETUL NOSTRU – CARNEA DE CURCAN – Curcanul este o sursa bogata de proteine, cu proprietati anti-cancerigene, contine mai putin colesterol decat puiul, porcul sau vita. Curcanul este considerat a avea proprietati care genereaza buna dispozitie. Vitamina B6 si niacina (vitamina B3) prezente in carnea de curcan sunt esentiale pentru producerea de energie in organism.

    La noi gasesti o varietate de produse proaspete: kebab, pizza si salate. Este singurul loc unde calitatea produselor si serviciilor sunt aduse la superlativ.