– | Noodle Pack
12907
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-12907,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,

Noodle Pack

spa2
spa2
spa2
spa2
spa2
spa2

Noodle Pack

Noodle Pack oferă o experiență culinară asiatică specială, bazată pe Noodle, prin bogăția și varietatea gusturilor alese cu grijă, care să redea bucuria prânzurilor în oraș și ușor de digerat. Ingredientele folosite, pregătirea produselor sub ochii clienților și sortimentele oferite garantează o plăcere pentru priviri, dar și pentru papilele gustative.

Informaţii

    Noodle-ul asiatic este reinterpretat într-o manieră modernă, care oferă o multitudine de opțiuni și gusturi. Acesta poate fi asortat cu diverse tipuri de carne sau cu preparate vegetariene, toate desăvârșite de cele opt sosuri exclusive.

Sub sloganul “Choose Smart!”, Noodle Pack are ca obiectiv satisfacția clienților și oferirea de mâncare sănătoasă, preparată cu grijă și dăruire.

Mâncarea este bucurie și ne dorim ca tu să faci cea mai bună alegere. Am dezvoltat un sistem mix and match potrivit personalității tale, astfel încât tu îți concepi singur produsul preferat. Super, nu? Pregătim cu pasiune noodle cu un twist modern pentru a oferi un serviciu inedit și valoros. Sosurile noastre artizanale completează produsul final și perfecționează experiența gastronomică. Aplică acest principiu tuturor produselor pentru ca tu să ai o experiență culinară globală. Noi avem opțiunea care ți se potrivește, fie că ești un iubitor de carne sau un vegetarian devotat. Join the Pack!