– | Orășelul Veseliei – 31 mai – 1 iunie 2023
14361
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-14361,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,

Orășelul Veseliei – 31 mai – 1 iunie 2023

Orășelul Veseliei – 31 mai 2023
31 mai 2023

🌟 Bine ai venit în Orășelul Veseliei! 🎈
Suntem încântați să te invităm la evenimentul nostru special dedicat tuturor copiilor, ”Orășelul Veseliei”, în data de 31 mai, între orele 16:00-20:00. Va fi o după-amiază plină de distracție, creativitate și aventură pentru întreaga familie!

Iată programul detaliat al evenimentului:

🎭 16:00 – 17:00Piesa de teatru “Povești Jucăușe” cu simpaticii actori de la Teatrul de Copii Oradea, în zona foodcourt.
Personajele îi vor purta pe cei mici într-o lume magică și plină de haz. Spectacolul “Povești Jucăușe” este unul muzical și interactiv, o adevărată călătorie în lumea poveștilor. Copiii vor avea ocazia să întâlnească personaje îndrăgite precum Scufița Roșie, Capra cu 3 iezi, Cenușăreasa și Albă ca Zăpada
🎨 17:00 – 19:00Atelier de pictură pe tricouri cu talentata Florence Sabău – culoarul KFC
Copiii vor putea să-și dezvolte creativitatea și abilitățile artistice, decorând propriile tricouri în culori vii și desene amuzante. Florence Sabău îi va îndruma pe cei mici și îi va ajuta să creeze propriile opere de artă unice. (*Atelierul este dedicat copiilor între 6-11 ani)
🎉 17:00 – 20:00 – “Orășelul Veseliei” – în zona Pellini Top – Violet – un loc special creat doar pentru copii.
Imaginați-vă un orășel colorat și plin de zâmbete, pe care îi invităm să-l decorați împreună cu Medrușca și Minnie. Aici veți găsi baloane modelate, pictură pe față, jocuri și premii speciale. Vom avea grijă să vă simțiți ca niște adevărați artiști și să vă distrați în voie.

Nu vor lipsi nici mascotele noastre îndrăgite, Donald și Daisy (între orele 17:00 – 20:00), care vor anima coridoarele centrului comercial și vă vor întâmpina cu surprize minunate.

Pe data de 1 iunie, copiii sunt invitați la Donuterie – în food court, pentru a primi free mini-donuts, și la Shot Caffe, pentru a se bucura de o înghețată gratuit, în limita ofertei disponibile. În plus, copiii până la 18 ani, au 50% reducere la jocurile preferate de bowling și billiard, pe tot parcursul zilei la Shot Caffe Bowling & Biliard!

Așa că pregătiți-vă pentru o zi plină de bucurie și amintiri de neuitat alături de cei dragi!

#OrășelulVeseliei #ZiuaCopilului #DistracțieȘiAventură

Participarea la evenimente este cu titlu gratuit, în limita locurilor disponibile. Fiecare copil beneficiază de produsele oferite gratuit în data de 1 iunie, o singură dată (în limita a 200 globuri înghețată și 260 bucăți mini-donuts). Pentru detalii urmărește-ne pe Facebook, Instagram, Tik-Tok.