– | Raiffeisen Bank
4707
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-4707,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,

Raiffeisen Bank

spa2
spa2
spa2

Raiffeisen Bank

Raiffeisen Bank este o bancă universală de top pe piața românească, oferind o gamă completă de produse și servicii de calitate superioară persoanelor fizice, IMM-urilor și corporațiilor mari, prin multiple canale de distribuție: unități bancare (peste 500 în toată țara), rețele de ATM și EPOS, phone-banking (Raiffeisen Direct), mobile banking (myBanking) și internet banking (Raiffeisen Online).

Informaţii

    Raiffeisen Bank România a rezultat prin fuziunea, încheiata în iunie 2002, a celor două entități deținute de Grupul Raiffeisen în România: Raiffeisenbank (România), înființată în 1998 ca subsidiară a Grupului RZB, și Banca Agricolă Raiffeisen S.A., înființată în 2001, după preluarea băncii de stat Banca Agricolă de către grupul austriac.
    Acum poți să câștigi premii dacă efectuezi cel puțin o tranzacție de depunere numerar sau o plată de factură la bancomatul multifuncțional al Raiffeisen Bank, amplasat în Lotus Center.
    Toate tranzacțiile de acest tip, realizate în perioada 18.04 – 19.06.2016, vor fi înscrise automat la tragerile la sorți organizate pe 24 iunie 2016! ->> https://goo.gl/qW2q6d