– | Stand Up Comedy cu Trupa Jokers!
5620
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-5620,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,

Stand Up Comedy cu Trupa Jokers!

11

 

Stand Up Comedy cu Trupa Jokers!
1 Aprilie 2014

Ce planuri ai pentru 1 aprilie?

Dacă ai chef să râzi în hohote, te invităm marți, 1 aprilie de la ora 20:00, să vezi un show de stand up comedy cu trupa Jokers!

Claudiu Constantin – cu un show proaspăt și interactiv, Claudiu cucerește publicul de fiecare dată, transformând situațiile din viața reală și actuală în hohote de râs!

Cătălin Iliescu – actor, scenarist, stand-up comediant din 2006, cunoscut și din diferite productii tv (Varza tv – Kanal D), reușește de fiecare dată să îmbine talentul cu tehnica dobândită în urma experienței, iar de fiecare dată o face cu un mare succes!

Râsul, una dintre cele mai contagioase emoţii, ajută nu doar la depăşirea stărilor de proastă dispoziţie, ci şi la buna funcţionare a organismului. S-a demonstrat ştiinţific că râsul este o excelentă soluţie pentru stres, oxigenarea creierului şi reducerea tensiunii musculare! Râsul este cel mai bun remediu împotriva stresului și ajută la arderea caloriilor!

Noi vă oferim o porție sănătoasă de râs, în 1 aprilie, de la ora 20:00.

Intrarea este liberă! Tot ce trebuie să aduci cu tine sunt gașca de prieteni și buna dispoziție!
Ne vedem la etajul Lotus Center!