– | The Pink Days
12257
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-12257,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,

The Pink Days

11

 

The Pink Days
17 – 19 Octombrie

La Lotus Center toamna e un motiv de bucurie pentru că vine împreună cu veselia prezentării celui mai aşteptat eveniment de fashion al sezonului și cu un maraton de evenimente dedicate modei și frumuseții, sub egida “The Pink Days”.

Ediția de anul acesta a campaniei ”The Pink Days” se va desfășura în perioada 17-19 octombrie 2018 și va cuprinde evenimente de beauty&style, reduceri, prezentări de modă pentru cei care sunt mereu în pas cu cele mai noi tendințe în materie de fashion, și bineînțeles, o zi dedicată celor mici. Programul celor 3 zile este următorul:

17 octombrie – BEAUTY DAY
18:00 – Prima zi este dedicată noilor tendințe în materie de beauty. În această zi, un trainer Inglot te va introduce în tainele machiajului și îți va împărtăși tips&tricks în cadrul unui atelier step by step de make-up. Atelierul are loc în zona Beauty Street.

18 octombrie – KIDS DAY
– 17:00 – În cea de-a doua zi, copiii au parte de un atelier de gătit interactiv ”Yummy Kids Food”, prin care vor avea ocazia să învețe să își prepare singuri mici delicii, dar vor avea parte și de o scurtă sesiune de food crafting alături de Sarah Pop. Înscrierile la acest atelier se fac la numărul 0744. 619 674.
– 19:00 – vom avea parte de o nouă ediţie a Concursului de Miss/Mister pentru copii, organizat de Gift of Beauty | Şcoală de Dezvoltare Personală pentru copii.

19 octombrie – FASHION DAY
– 19:00 – În cea de-a treia zi, în zona Pellini Top – Violet, afli ce se poartă în materie de îmbrăcăminte în cadrul prezentării de modă ”Fashion Show”. Tot atunci, îi vom avea alături de noi pe talentații artiști ai trupei ArtBAND, de la Școala de Arte Francisc Hubic.
Modelele Agenției Graziela Models ne vor delecta privirile cu noile colecții aparținând brandurilor: Benvenuti, Gatta, Jolidon, Steilmann, Triumph și VaVa.

Tot în 19 octombrie, Lotus Center își premiază clienții! În acest an, punem la bătaie 200 de premii PINK vizitatorilor care fac cumpărături de minim 200 lei în data de 19 octombrie. Clienții care fac dovada unei achiziții de minim 200 lei, pe un singur bon, vor primi pe loc o cană personalizată cu un mesaj surpriză.

Lotus Center, destinația ta de shopping și entertainment!