– | Tribul Colorat – O petrecere de vară cu micii indieni
14381
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-14381,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,

Tribul Colorat – O petrecere de vară cu micii indieni

Tribul Colorat – O petrecere de vară cu micii indieni – 9 iulie 2023
9 iulie 2023

Duminică, 9 iulie, între orele 17:00-20:00, în zona Pellini Top – Violet, curajoșii Inimă de Lup și Zâmbet de Zori te invită în Tribul Colorat al micilor indieni! Va fi o petrecere grozavă, cu corturi teepee, pictura pe față, jocuri și concursuri, premii surpriză pentru cei mai iscusiți membrii de trib, vom crea bandane cu pene și mărgele și vom participa împreună la un atelier de tobe tribale. Te așteptăm cu chef de joacă și multă voie bună!

Decorează Tribul Colorat: Ajută-i pe Inimă de Lup și Zâmbet de Zori să decoreze cortul șefului de trib cu pene și podoabe

Pictură pe față: Devino membru de onoare în tribul tău și transformă-te într-un mic războinic veritabil

Jocuri, concursuri și ateliere de creație: Participă la probele de îndemânare și învață dansul ploii, alături de Inimă de Lup și Zâmbet de Zori.

Premii pentru cei mai talentați: Surprize tematice pentru cei mai iscusiți, dar și pentru toți participanții, pentru că fiecare este special în Tribul Colorat.

Atelier de craft-uri: Confecționează bandane în stil amerindian, folosind materiale precum pene, mărgele și panglici colorate.

Atelier de tobe tribale – 19:00-20:00
O experiență plină de energie pozitivă, cu talentatul Andrei Cozma

Participarea la evenimente este cu titlu gratuit. Pentru detalii urmărește-ne pe Facebook, Instagram, Tik-Tok.