– | Zilele Frumuseții!
8597
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-8597,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,

Zilele Frumuseții!

11

 

Zilele Frumuseții!
4-8 Martie 2016

În perioada 4-8 martie sărbătorim frumusețea și feminitatea la Lotus Center cu sesiuni gratuite de beauty, oferte speciale, premii și Expo Foto “Frumoasele din Zi de Zi” | ediția 2015-2016.

Duminică, 6 martie, de la ora 18:00, vă așteptăm în zona Pellini Top – Violet la Lotus Spring Fashion Show! Tot atunci, îi vom avea alături de noi pe talentații artiști ai trupei ArtBAND, de la Școala de Arte Francisc Hubic.

Colecții participante la Lotus Spring Fashion Show:

Benvenuti, Deichmann, Elegant, Euphoria Style, Kenvelo, Lee Cooper, Gatta, Mondex, Pada Murre, StarShinerS, Steilmann.
Parteneri styling Spring Fashion Show: Cosmo Beauty School.

Magazinele selectate vor întâmpina doamnele și domnișoarele cu oferte speciale iar cumpărărturile făcute în data de 8 martie, vor fi recompensate cu premii pe loc la Biroul de Informații, premiile fiind oferite de magazinele Deichmann, Euphoria Style, Gatta, Nomasvello și Top Beauty by Lidia Buz. Click pe butonul roz pentru Regulament.

Yves Rocher vă așteaptă în perioada 4-8 martie, zilnic între orele 13:00-20:00, cu sesiuni gratuite de make-up, pe bază de programare prealabilă în magazin.

Vă așteptăm la Zilele Frumuseții!

Regulament