– | Zilele Frumuseții
9999
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-9999,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,

Zilele Frumuseții

11

 

Zilele Frumuseții!
2-8 Martie 2017

În perioada 2-8 martie sărbătorim frumusețea și feminitatea la Lotus Center cu sesiuni gratuite de beauty, oferte speciale, modă și Expo Foto “Frumoasele din Zi de Zi” | ediția 2016-2017.

Miercuri, 8 martie, de la ora 19:00, vă așteptăm în zona Pellini Top – Violet la Lotus Spring Fashion Show!
Modelele Agenției Graziela Models ne vor delecta privirile cu noile colecții aparținând brandurilor:

Benvenuti, Euphoria Style, Gatta, La Perlas, Maxximus 1607, Pada Murre, Penti, StarShinerS, Steilmann.
Parteneri styling Spring Fashion Show: Cosmo Beauty School.

Tot atunci, îi vom avea alături de noi pe talentații artiști ai trupei ArtBAND, de la Școala de Arte Francisc Hubic.

În perioada 1-8 martie, magazinele selectate vor răsfăța doamnele și domnișoarele cu reduceri și oferte speciale iar cumpărărturile făcute în data de 8 martie, vor fi recompensate cu premii pe loc la Biroul de Informații, premiile fiind oferite de magazinele Benvenuti, Belmondo, Euphoria Style, Farmacia3, Gatta, Lee Cooper, Jolidon, StarShinerS și Steilmann. Consultă Regulamentul accesând butonul roz “Regulament” de mai jos.

Yves Rocher vă așteaptă în perioada 4-8 martie, zilnic între orele 16:00-20:00, cu sesiuni gratuite de make-up, pe bază de programare prealabilă în magazin.
Și Popshop vă oferă sesiuni de gratuite de make-up în data de 8 martie, între orele 17:00-19:00, în baza unor programări prealabile în magazin.

Vă așteptăm la Zilele Frumuseții!

Regulament