– | Promoții – Lee Cooper!
11813
page-template-default,page,page-id-11813,ajax_updown_fade,page_not_loaded,

Promoții – Lee Cooper!

Hot-Summer-Night-Sales-1000x500

Lee Cooper!

Fanii denimului autentic vor regăsi în colecția Lee Cooper un model de jeans nou, o ediție specială aniversară și LIMITATĂ: Orange Selvedge Denim.
Acest tip de jeans este momentan disponibil doar în colecția pentru bărbați și are un fit STRAIGHT, potrivit oricărei siluete.
Selvedge denim-ul se referă la modalitatea în care este țesut materialul, procedeu realizat pe un război de țesut tradițional, ce are o lățime de aproximativ 2.5 m, fapt ce permite folosirea întregii lățimi a țesăturii pentru o pereche de pantaloni, ceea ce reduce semnificativ pierderile de material. Majoritatea denimului este realizat, în zilele noastre, pe un război de țesut modern, ce permite producerea unei mai mari cantități de material, într-un timp mult mai scurt, astfel că selvedge denim-ul poartă cu sine o calitate a denimului mult mai ridicată.
Orange Selvedge Denim, un tip de țesătură pe care au redescoperit-o și popularizat-o japonezii, în încercarea lor constantă de a purta denimul perfect.
Astfel, acești jeansi sunt un răspuns la cerințele actuale ale pieței, sunt o expresie a direcției eco-friendly și răspund la o criză globală – cea a risipei.
Atunci când vă gândiți să achiziționați acest denim trebuie să aveți în vedere următoarele caracteristici:
1. Produs dintr-o țesatura lucrată pe un razboi tradițional;
2. Rezistență a materialului foarte ridicată;
3. Sunt fashion conscious – evitându-se risipa de material și producerea de deseuri în exces;
4. Sunt ediție LIMITATĂ;